Een tuin voor de echte racefan

Total
0
Shares

Wist je dat je je eigen tuin kan ombouwen tot een echte raceauto tuin? De afgelopen jaren is de Formule 1 fors in populariteit gestegen. De groep racefans van de Formule 1 is daarom ook de afgelopen jaren groter en groter geworden. Op dit moment is het zelfs voor deze racefans mogelijk om je eigen voortuin om te bouwen tot een echte ‘racetuin’. Je kunt op verschillende manieren je tuin omtoveren. Je kunt namelijk vangrails kopen dat zowel voor decor als voor aanrijbeveiliging buiten geld. Hieronder kun je verschillende tips lezen die jou kunnen helpen bij het creëren van de coolste voortuin van de straat!

Het kopen van vangrails voor je tuin

Allereerst kun je dus vangrails kopen voor in je voortuin. Vangrails kunnen je ten eerste beschermen tegen het verkeer dat uw terrein op wil rijden. Een vangrail kan dus de mogelijkheid bieden om jouw tuin veiliger te maken. Vaak staan Nederlandse voortuinen niet aan een drukke weg met veel langsrijdende auto’s, maar wie weet kan een vangrail toch best goed van pas komen. De meest voor de handliggende reden om een vangrail te kopen is de link naar de autowereld en de Formule 1. Je vindt normaal vangrails op de snelwegen. Wanneer jij een vangrail in je voortuin zet, weet iedereen meteen dat je van auto’s en racen houdt!

Posters ophangen voor je raam en deur

Ten tweede kun je je tuin omtoveren tot een racetuin door gebruik te maken van posters. Er bestaan veel verschillende posters die je achter je ramen kunt hangen voor een cool effect. Naast deze ‘normale’ posters bestaan er ook de zogenaamde tuinposters. Deze posters kunnen tegen bijvoorbeeld regen en wind. Ze zullen door vervelende weersomstandigheden niet lelijker worden bijvoorbeeld. Je kunt deze tuinposters zelf ontwerpen, maar er bestaan ook al genoeg vette tuinposters met het thema Formule 1. Zo kun je bijvoorbeeld de raceauto van Max Verstappen op je poster krijgen!

De kussens op de loungeset vervangen

Ten derde kun je de kussens op je eigen loungeset vervangen. Waarschijnlijk liggen er nu wat simpele kussens op deze bank. Je kunt je loungeset opfleuren door deze kussens te vervangen voor geweldige buitenkussens met het thema Formule 1. Op internet kun je verschillende ontwerpen van buitenkussens zien, die jouw racetuin helemaal af kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld het hoofd van Max Verstappen op een buitenkussen afdrukken, maar je kunt bijvoorbeeld ook een foto van het circuit laten afdrukken op zo’n kussen. Je hebt in ieder geval keus genoeg doordat er een ruim assortiment aan tuinkussens bestaat. Je complete tuin verbouwen is dus niet nodig om toch wat race sfeer te creëren!

Zelfs de geboorte van je kind in style

Zelfs op het moment dat je een kind krijgt, kun je het geboortebord in een race thema laten ophangen. Op dit geboortebord staat bijvoorbeeld een Redbull raceauto met daaronder de naam van jouw kind. Dit is natuurlijk het perfecte geboortebord voor de échte Formule 1 fan. In plaats van blauwe of roze slingers kun je dus je tuin in thema laten met behulp van dit geboortebord! Hopelijk kun je je tuin met behulp van deze tips helemaal in het ‘race thema’ brengen. Je zult in ieder geval de coolste en origineelste tuin van de buurt hebben!

Total
0
Shares
Motoronderdelen

Motoronderdelen kopen – Tips & Tricks

Je motor werkt niet meer naar behoren. Na een onderhoudsbeurt komt naar voren dat de remschijven en de…

You May Also Like